AdWords kampány audit

A Te vállalkozásod is hirdet az AdWords rendszere segítségével? Úgy érzed, hogy képesek vagytok a legtöbbet kihozni belőle? Vagy esetleg lehet, hogy alacsonyabb költségekkel is tudnátok hirdetni? Vagy esetleg több kattintást, konverziót generálni? Ezt nagyon egyszerűen megtudhatod!

Hogyan?

Az AdWords kampány audit szolgáltatásom segítségével. Azért hoztam létre ezt a lehetőséget a vállalkozások számára, mert bőven akad olyan cég az országban, akik már nagyon sok energiát fektettek az AdWords rendszerének a megismerésébe, de mégsem képesek azokat az eredményeket elérni, amiket kitűztek maguknak. Akár azt is mondhatnám, hogy ez teljesen érthető, hiszen ez is egy olyan szakterület, ami nagyon sok tudást és tapasztalatot kíván.

Mire jó még az AdWords kampány audit szolgáltatásom?

Sajnos, mint sok más területen, így itt is bele lehet futni olyan szakemberekbe, akik a párnájuk alatt tartott könyvekből szerezték a tudást. Bár azt állítják, hogy sok éves tapasztalattal rendelkeznek az átvett fiókokból ez egyáltalán nem köszön vissza. Így, ha úgy érzed, hogy a jelenlegi partnered nem teljesíti a hozzáfűzött reményeket, akkor keress meg bátran és átvizsgálom a fiókod. Jobb esetben kiderül, hogy a szakember valóban a legjobbakat hozza ki a lehetőségeitekből és megnyugodhatsz. Rosszabb esetben pedig leránthatod a leplet a csalásról, de legalább nem kell tovább a semmibe fizetned.

Hogyan zajlik egy AdWords kampány audit?

Miután felvetted velem a kapcsolatot megkapom a hozzáférést az AdWords fiókodhoz. A benne található összes kampányt, hirdetéscsoportot és hirdetést megvizsgálom, majd az így kinyert adatokat és tapasztalatokat összegzem számodra egy jelentésbe.

Tudom, hogy nagyon sok vállalkozó számára nehéz kiszervezni a feladatokat, így inkább házon belül oldják meg. Ezt cégvezetőként én is megértem, hiszen Nálad jobban senki nem ismeri a vállalkozásodat. Azonban ahogyan Te a saját szakterületedhez nagyon jól értesz úgy én is sajátomhoz. Nincs abban semmi rossz, ha nem értesz mindenhez és lehetőséged is van megtanulni. Azonban én úgy vélem, hogy nagyon sok pénzt és időt takaríthatsz meg magadnak, ha már a kezdetektől segítséget kérsz.

Te mégis a tanulás mellett döntöttél?

Akkor is jól jöhet egy szakértő útmutatása, nem igaz? Kezdésnek például nagyon jó, ha átvizsgáltatod a fiókod és tanulsz a felmerülő hibákból. Senki nem úgy születik, hogy mindenhez ért és tudni kell néha segítséget kérni.

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista