AdWords tippsorozat

AdWords tippsorozat, hogy minél hamarabb elérhesd a céljaidat!

Néha jól jönne pár pótolhatatlan Google AdWords tanács, igaz? Van, hogy azt érzed teljesen elvesztél, mert nem érted miért nem hozzák a hirdetések az várt eredményeket? Ne keseredj el, mi segítünk!

Bökönyi Norbert- AdWordsHirdetés.com

Bökönyi Norbert Online marketing szakember AdWordsHirdetés.com

Új vagy még az AdWordsben? Vagy már régóta hirdetsz a Google AdWords reklám rendszerében? De nem tudod, hogy miért nem érkeznek a várt eredmények? Hol maradnak a konverziók? Néha elbizonytalanodsz? Érdemes egyáltalán folytatni? Igen!

Akár kezdő, akár haladó vagy a CT kampányokban, itt és most lesz pár hasznos tippem, amely neked is segít eredményesebbé tenni az értékesítésedet. Az AdWords rendszerben már borzalmasan sok hirdető hadakozik az ügyfelek kegyeiért, ezért fel kell kötni a nadrágot. Olykor még nekünk profi szakembereknek is komoly kihívást jelent a termékek értékesítése a Google hirdetések segítségével.

Pontosan ezért készítettem el Neked ezt az AdWords tippsorozatot!

Ugyanis folyamatosan nézem át új hirdetők AdWords fiókjait, és rengeteg hibát találok ezekben a kampányokban. Persze, ezért nem a cégvezetők, a marketingesek, az értékesítési igazgatók, a vállalkozók a hibásak. Az AdWords lassan két évtizede működik, de már az első 5 év után is külön szakmává érett a hirdetések kezelése. Azóta pedig egy térváltásra képes űrhajó parancsnoki hídjára emlékeztet a kezelőfelülete.

Ezért neked is szükséged van az AdWords tippjeimre!

Szerezd meg minél előbb!

AdWordsHirdetés.com AdWords tippek hírlevél regisztráció
Keresztnév:
E-mail cím:

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót. Erre a törvény kötelez, ki kell raknom. Az adataidra vigyázok, hasznos infókat küldök, másnak ki nem adom!

A hirdetések feladásánál rendszeresen találkozol ismeretlen fogalmakkal? Vagy csak nincs időd alkalmazni az újdonságokat? Vannak fogalmak, melyek még ma sem világosak? Akkor itt az ideje, hogy mélyebbre ásd magad az AdWords bonyolult világában! AdWordst tippsorozat, hogy könnyebben menjen a munka.

Mire van szükséged?

Én is nagyon jól tudom, hogy egy cégvezetőnek vagy tulajdonosnak nincs napi több órája az AdWords súgót olvasgatni és megpróbálni kiszűrni belőle a lényeget! A gyakran napi 12-13 óra munkába, ez már nem férhet bele. Neked egy konkrét, korábbi tapasztalatokon alapuló, már bevált és bizonyított  tudás anyagra van szükséged!

AdWords tippsorozat. Megéri letölteni!

Töltsd le a tippsorozatomat és néhány óra ráfordítással nagyon hasznos tanácsokhoz juthatsz!

Mennyi időre van szükség ehhez?

Mindössze heti néhány perc ráfordítással eléred, hogy eredményesebb legyen az AdWords hirdetésed. Az AdWords tippsorozat elolvasása és megvalósítása után máris jobb eredményeket fogsz realizálni!

Hogyan épül fel az AdWords tipp sorozat?

Nem ismerhetem a te AdWords tudásszintedet, éppen ezért az anyagok a kezdőtől a haladóig épülnek fel. Fontos buktatókról lesz itt szó, amelyek olykor egyértelműek, hogy a legszívesebben a falba vágnád a fejed, de mégis 10-ből 7 AdWords fiókban rosszul van beállítva.

Ne késlekedj… Nem tudom kontrollálni az AdWords tudásanyagra jelentkezőket!

Ne késlekedj! Kérd most, mert nagyon sokan jelentkeznek rá, mert rengeteg oldalon, partnernél beharangoztam ezt a képzést. Sajnos nincs ráhatásom arra, hogy hány versenytársad szerezheti meg előtted… Az információ manapság kincs! Egy tollvonással megelőzhetnek a többiek, ha nem vagy gyors, figyelmes. Szóval kérd és kezd el minél hamarabb alkalmazni az itt tanultakat.

AdWordsHirdetés.com AdWords tippek hírlevél regisztráció
Keresztnév:
E-mail cím:

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót. Erre a törvény kötelez, ki kell raknom. Az adataidra vigyázok, hasznos infókat küldök, másnak ki nem adom!

Tudd meg, hogy milyen lehetőségeket kínál számodra az AdWords és ezeket hogyan tudod hatékonyan kiaknázni. Ehhez nincs más teendőd, mint:

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista