Dinamikus remarketing

A remarketing segítségével nagyon sok régi érdeklődőt újra visszacsábíthatsz az oldaladra, így az eddigi kételkedőket is meggyőzheted, akikből akár idővel a törzsvásárlóink is lehetnek. A dinamikus remarketing ezt fejleszti tovább, úgy hogy nem csak az oldaladat ajánlja újra a korábbi érdeklődőknek, hanem specifikusan olyan termékeket kínál fel Nekik, melyek iránt már korábban érdeklődtek. Sok esetben előfordulhat, hogy valami külső körülmény kizökkenti őket, ezért nem tudják befejezni a vásárlást, de így emlékeztethetjük őket előző szándékukra.

Ezzel mindig naprakészek lehetünk

Már szót említettünk erről a jelenségről, de mivel évről évre egyre fontosabb lesz, így nem győzzük hangsúlyozni, hogy az emberek elvárják a naprakész információkat. Ez igaz a hirdetésekre is. Azt szeretnék, hogy ott és azzal a hirdetéssel találkozzanak, ami érdekli őket. Erre pedig a dinamikus remarketing egy nagyon jó eszköz.

Így lehet látogatóból vásárló

Minden vállalkozásnak az acélja, hogy minél több ügyfelet megfogjon, azonban az érdeklődés felkeltése nem mindig elegendő. Lehet, hogy elsőre szimpatikus volt a megismert termék, be is helyezte a kosárba, de végül mégis elhagyta az oldalt. A dinamikus remarketing segítségével ezeket az embereket csábíthatjuk vissza, hogy így minél kisebb a kosár elhagyók száma.

Pozitív tapasztalatok

Már több cég számára készítettünk dinamikus remarketing kampányt, és minden esetben nagy siker koronázta a tevékenységünket. Az alábbiakban megismerhetsz néhány pozitív példát. Ezekből is jól látszik, hogy milyen hatékonysággal alkalmazható ez az eszköz.

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista