Rólam

Üdvözöllek az oldalamon!

Én Bökönyi Norbert vagyok marketing szakértő és AdWords tanácsadó. Azért hoztam létre az oldalamat, hogy segíthessek azon vállalkozásoknak, akik szeretnének több bevételhez jutni a Google keresési hirdetések segítségével. Bár egy AdWords hirdetést bárki fel tud adni az igazi hatékonyság eléréséhez szükség van szaktudásra. Nem csak az AdWords felületéhez kell nagyon jól érteni, hanem a marketinghez és a kreatív szövegíráshoz is. Ezek mind nélkülözhetetlenek egy sikeres AdWords kampányhoz.

Néhányan, akik már kérték a segítségemet.

A Google a világ egyik leginnovatívabb vállalata, így az AdWords felületét is folyamatosan fejlesztik. Ezek az újítások számomra új lehetőségeket adnak, hogy az ügyfeleimnek a lehető legjobb kampányt építsem fel, azonban egy laikus könnyen elveszhet ebben az útvesztőben. Ha Te nem szeretnél csak találomra nyomkodni és ezzel sok pénzt kihúzni a zsebedből, akkor mindenképp egy szakértő segítségére lesz szükséged. Most biztosan arra gondolsz, hogy miért pont én vagyok a Te embered.

Sok éves marketing, kreatív szövegírói és AdWords tapasztalat áll a hátam mögött, mely idő során számos cégnek tudtam segíteni, hogy elérjék a kitűzött céljukat. Számomra ez nem csak egy munka, hanem egy hivatás. Éppen ezért minden ügyfelem vágyait és problémáját sajátomként kezelem. Talán enélkül a hozzáállás nélkül nem is lehet igazán sikeres egy együttműködés.

 

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista