Display hirdetések

Az AdWords segítségével nem csak a Google keresőjében lehet megjeleníteni hirdetéseket, hanem világszerte több millió weboldalon. Ezek a weboldalak lehetnek blogok, video megosztók, fórumok, hírportálok vagy akár telefonos applikációk is. Ezek a bannerhirdetések lehetnek szövegesek, mozgó vagy statikus képek.

Miért jó a Display hirdetés?

Mert így nem csak azokat érhetjük el, akik keresést indítottak, hanem azokat is, akik csak szörfölnek a világhálón. Miért nagyon jó ez Neked? Mert ha valaki elindít egy keresést, akkor már egy konkrét igényel és vággyal böngész az interneten, azonban ebben az esetben találkozni fog a versenytársaiddal is. Viszont ha egy másik weboldalon találkozik a hirdetéseddel, akkor Te magad kelthetsz benne vágyat a SAJÁT termékeid iránt, így sokkal kevesebb az esélye annak, hogy valamelyik konkurensed kiüt a nyeregből.

Precízen célozható

Az Adwords hirdetésekről összességben elmondható, hogy nagyon jól célozható ami a Display hirdetésekre is igaz. Célozhatunk nemre, korra, érdeklődési körre és webhely tartalomra is. Így ennek a hirdetési típusnak a segítségével elérhetjük azokat is akiket a hagyományos AdWords hirdetésekkel nem tudtunk.

Kiknek működik a legjobban?

  • Ha nagyon pontosan meg tudod határozni, hogy kiknek szeretnéd értékesíteni a terméked, szolgáltatásod. Például, ha Debrecen belvárosában van egy esküvői ruha szalonod, akkor megcélozhatod a 25 éve feletti, Debrecenben élő nőket, akik érdeklődnek az esküvői ruhák iránt.
  • Ha több fórumon foglalkoznak olyan témával, amire Te tudsz megoldást nyújtani. Az emberek nagyon szeretnek ilyen módon tapasztalatot cserélni, így nagyon hatékony megoldás, ha ezen a felületen tudsz megjelenni.
  • Ha még csak most vezetsz be egy terméket, ebben az esetben még nem lehet kereslet iránta, így igény sem. Ahhoz, hogy a potenciális ügyfeleidben kialakuljon a probléma tudat találkozniuk kell az új termékeddel.

Bevésődés

A szaknyelvben van egy kifejezés, ez a Top of Mind, amit mi magyarok úgy használunk, hogy bevésődés. Számos statisztika bebizonyította már, hogy két azonos minőségű és áru termék közül azt fogják többen választani,a mivel sűrűbben találkoztak, hiszen így bevésődik az agyukba az adott cég neve és a jól kidolgozott marketing stratégia sokak számára profizmust sugall.

 

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista