Dinamikus adwords kampány

A Dinamikus keresési hirdetések abban különböznek az általános hirdetésektől, hogy itt nincs szükség kulcsszavak megválasztására. Ehelyett a weboldal tartalma alapján jeleníti meg a hirdetéseket. Ez sok esetben lényegesen praktikusabb megoldás lehet sok vállalkozás számára.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a vállalkozásoknak lehet jó ez a megoldás, ahol több különböző terméket vagy szolgáltatást kínálnak, esetleg ezeknek a palettája gyakran változik vagy szezonális termékeket, ajánlatokat kínál.

Milyen előnyökkel jár ez a hirdetési típus?

Időt takaríthatsz meg, hiszen nincs szükség kulcsszó meghatározására minden egyes termék típus esetében, ehelyett meghatározható hogy milyen keresések lehetnek relevánsak az oldalad számára. Így minden hirdetésed csak a releváns ügyfeleknek jelenik meg, mely hirdetések címsoraiban megtalálhatóak lesznek az általa keresett kifejezések. Miért fontos ez? Mert így számukra sokkal értékesebb lesz a hirdetésed és nagyobb eséllyel kelti majd fel az érdeklődésüket. Ezek mellet könnyen szabályozhatóak a kampányok aszerint, hogy az egész oldal tartalma alapján hozzon létre hirdetéseket vagy csak egy adott termék csoport legyen a fő téma.

Nem pazarolsz el egy forintot sem

Ennek a megoldásnak köszönhetően nagy termékpaletta esetén sem pazarolsz pénzt, hiszen csak olyan emberek számára jelenik majd meg a hirdetésed, akik számára releváns lehet. Mind emellett egy vállalkozó számára az ideje a legdrágább kincs és ezzel az eszközzel nem kevés idő megspórolható.

Ráadásul ügyfeleket sem engedsz el

Ha a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozol, akkor ez mindenképp egy jó megoldás számodra, hiszen nem csak időt és pénzt spórolhatsz, de biztosan nem marad ki egy kevésbé fontos ám releváns kulcsszó sem a hirdetésedből. Hiszen nincs is szükség kulcsszavakra, így biztosított, hogy minden releváns ügyfél rád talál majd.

Összegezve

Bár a Google sok segítséget nyújt, ebben a hirdetési formában mégsem árt itt is egy kis hozzáértés, ha a legtöbbet szeretnéd kihozni belőle. Miben tudok Neked segíteni? A vállalkozásod számára létrehozom a legjobb dinamikus AdWords hirdetést, mellyel nem csak sok embert érhetsz el, de mindezt költséghatékonyan.

 

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista