Gmail hirdetések

A GSP azaz Gmail Sponsored Promotions hirdetések már több éve elérhetőek a felhasználók számára, mégis azt tapasztalom, hogy a vállalkozók többsége előtt teljesen ismeretlenek. Azonban nagyon sok cég számára jól működő marketingeszköz lenne, éppen ezért vettem fel én is a szolgáltatásaim közé. Olvas tovább és tudj meg többet a Gmail hirdetések szolgáltatásomról.

Mik is azok a GSP hirdetések?

A Gmail hirdetések a felhasználók Gmail fiókjában jelennek meg a „Promotion” fül alatt. Ez a hirdetés olyan, akár egy hírlevél, megnyitása után ahhoz hasonlóan is jelenik meg. Ezt a hirdetést is az AdWords felületéről tudjuk kezelni, azonban megjelenése miatt inkább emlékeztet egy e-mail üzenetre, mint egy hirdetésre. Talán éppen ezért is alkalmazható olyan sikeresen.

Miért jó eszköz?

Az AdWords hirdetésekhez hasonlóan csak kattintások, azaz ez esetben megnyitások után kell fizetni, így nagyon költséghatékony megoldás. A többi Google által nyújtott hirdetési lehetőséghez hasonlóan nagyon jól pozícionálható, aminek a hatására jól megcélozhatjuk a célközönségünket. Sőt, arra is van lehetőség, hogy a versenytársaid célközönségét célozzuk meg. Erről egyik cikkemben bővebben olvashatsz.

Kiknek ajánlom?

Lényegében bárkinek. Ez az a marketingeszköz, aminél nem tudok olyan vállalkozástípust kiemelni, aki számára haszontalan lenne. Azonban a hirdetés feladása előtt jól át kell gondolni, hogy milyen céllal készül és milyen konverziókat várunk el tőle. A hirdetés kreatív részét úgy kell kialakítanunk, mint egy hírlevelet, így ebben az esetben nem elegendő csak az AdWords hirdetésekhez nagyon jól érteni. Nem árt e-mail marketing tapasztalattal is rendelkezni, hogy a „hírlevelünk” jól működhessen.

Miben tudok Neked segíteni?

Közösen átbeszéljük, hogy mik a céljaid a vállalkozásoddal kapcsolatban, és ennek függvényében megállapítjuk a célcsoportot, meghatározzuk a konverziókat és létrehozzuk a kreatív részt. Természetesen a munka fő része az én feladatom lesz, de a sikeres együttműködéshez ismernem kell a céljaid, hogy azokhoz alakíthassam ki a stratégiádat. Én azt vallom, hogy a sikeres együttműködés alapja a jó kommunikáció. Éppen ezért mindig az ügyfeleim rendelkezésére állok, bármilyen kérése, kérdése lenne a kampányaival kapcsolatban.

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista