Ingyenes AdWords elemzés

Nagyon sok hozzád hasonló vállalkozó használja ki az AdWords nyújtotta lehetőségeket. És ez nagyon jó! Azonban éppen ennek köszönhetően sokkal nagyobb is a verseny, így már nem elegendő „csak” feladni egy hirdetést. Ahhoz, hogy tényleg elérd azokat a sikereket, amik elvárhatók tőle nagyon jól kell ismerni az AdWords nyújtotta lehetőségeket. Biztos vagyok benne, hogy Te is a legjobbra törekszel és biztosan mindent meg is teszel ennek érdekében, azonban a sok egyéb teendőd mellett nem várható el, hogy profin érts a Google hirdetési rendszeréhez. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen területeken lehet szükség még javításokra vagy módosításokra, akkor kérd ingyenes AdWords elemzésemet.
Hirdetsz és nem érted miért nem özönlenek az új ügyfelek?

Jól pozícionálsz?

A Google hirdetési rendszerének az egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon jól pozícionálhatóak a hirdetéseik. Egészen pontosan megadhatod, hogy kiknek jelenjen meg a hirdetésed, így minden esetben hozzájuk igazíthatod annak tartalmát. Azonban a célcsoportod körét nem is annyira könnyű meghatározni. Te pontosan tudod mikor, kiket kell megszólítanod egy egy ajánlattal, akcióval?

Szorongat a konkurencia?

Ne aggódj, nem csak Neked okoznak fejtörést a konkurensek. A hatalmas számú online jelenlét és a Google hirdetések kihasználtságának köszönhetően rengeteg szegmensben nagy a verseny. Azonban itt nem is ez a fő gond. Nagyon sok vállalkozó úgy véli, hogy AdWords hirdetéseket bárki fel tud adni, nincs más dolga csak jól feltornázni a kattintások árát és máris a zsebében a siker. Csak Ők elfeledkeznek arról a tényről, hogy így nem csak a saját zsebükből húznak ki feleslegesen pénzt, hanem a többi vállalkozóéból is a szegmensében. De ha körültekintően jársz el és Te az okos megoldást választod, akkor nem kell a minden tudó konkurencia miatt szenvedned.

Kiszervezéssel pénzt takaríthatsz meg?

Mielőtt belevágtam volna a fejszémet a marketingbe én is csak meresztgettem a szemeimet, amikor valaki azt mondta nekem, hogy a kiszervezéssel pénzt spórolhatok. „De hát hogyan? Hiszen fizetek valakinek?” Azonban ha valaki hozzáértéssel kezeli a hirdetéseidet nem csak, hogy sokkal jobban fognak teljesíteni (ami ugye bevétel növekedést von maga után) de még a kattintások árát is lejjebb tudja vinni.

Amire Neked szükséged van!

Nem akarlak meggyőzni semmiről! Nem is akarom a tudásomat rád erőltetni. Csak egy jó tanácsot adok: kérd ingyenes AdWords elemzésünket, amiből megtudhatod, hogy hogyan teljesítenek a hirdetéseid. Neked ez semmibe nem kerül, így veszíteni valód sincs azonban fény derülhet sok olyan tényre ami eddig hátráltatott.

Fontos! Itt tudsz jelentkezni az Ingyenes  AdWords fiók áttekintésre!

Csak ki kell töltened az alábbi jelentkezési űrlapot és néhány napon belül már meg is tudod, hogy mik a fejlemények. Vajon a te fiókodban van mit javítani? Vagy minden tökéletes? Nézzük meg közösen!

Vezetékneved:


Keresztneved:


Cégneved:


10 jegyű AdWords fiókazonosítód:


E-mail címed:


Telefonszámod:


Észrevétel, kérés:


top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista