AdWords fiók áttekintés

Te is hirdetsz az Adworsben, igaz? És hogy megy? Vagy csak megyeget? Azt harsogja mindenhonnan az internet, hogy az AdWord hirdetésekkel hatalmas bevétel növekedést érhetsz el. Ami így is van, azonban nem megy ez annyira egyszerűen. Rengeteg eszköz és szűrő áll a rendelkezésedre, hogy segítsen téged a hirdetéseid feladásában. De az, ami egy profi számára hatalmas előny, az egy kezdő számára maga lehet a gordiuszi csomó.

Az AdWords hirdetések segítségével nagyon sok embert érhetsz el és mindezt nagyon költség hatékonyan. De csak ha jól csinálod! Bárki tud hirdetést feladni, de hogy ez tényleg jól működjön és ne csak egy kis bevétel csöpögjön belőle bizony nagyon sok dolgot kell tudni. Nem is beszélve a folyamatosan újításokról, amikkel rendszeresen új eszközt kapsz a kezedbe. Ezek kiaknázásával lényegesen több embert szólíthatsz meg és sokkal alacsonyabb áron.

Tudod mi, kell az embereknek?

Manapság az internet felhasználóknál alapkövetelmény, hogy naprakészen találkozzanak a hirdetésekkel. Akkor és azt a hirdetést akarják látni, ami éppen érdekli őket. Azonban ne ijedj meg nem kell médiumnak lenned, hogy sikerre vidd a vállalkozásod. Elég csak jól pozícionálni és szegmentálni, a többit meg majd a Google elvégzi.

Mostanság sajnos sok hozzá nem értő felsrófolja a kattintások árát és nagy örömmel veszi, hogy sok látogató érkezik az oldalára. Csak az az igazság, ha értenének hozzá, akkor lehet ugyan ezt a kattintás mennyiséget fele áron is elérhették volna. Ezzel azonban nem csak maguknak ártanak, hanem a szegmensükben az összes többi szakembernek. Hiszen ha a Google azt tapasztalja, hogy valaki hajlandó magasabb összeget fizetni egy kattintásért, akkor miért adná olcsóbban? Azonban Neked van lehetőséged kikerülni ebből a 22-es csapdájából. Ahelyett, hogy egyedül próbálnád felvenni a versenyt és a legjobb ár érték arányt kiküzdeni a hirdetéseidre, inkább kérj segítségét. Vonj be egy profit, aki tudja mit kell nézni és mit érdemes beállítani, ahhoz hogy Neked minden szempontból a legjobb legyen. A magasabb árat meg fizessék meg mások.

Te is kétkedők táborát erősíted? Nem hiszed el, hogy valaki még többet és még olcsóbban ki tudna hozni a hirdetéseidből? Akkor nincs más teendőd, mint próbára tenni. Átnézem a Google AdWords hirdetési fiókodat és szükség esetén javaslatot teszek a változtatásokra.  Bár sokan úgy vélik a maximumot kihozták már a hirdetéseikből mégis inkább azt tapasztalom, hogy minden fiókon van mit változtatni. Néha egy egy rejtett apróság is sokat számíthat, így ha hosszútávon szeretnél pénzt megtakarítani érdemes tenned egy próbát.

 

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista