Gratulálok és köszönöm a bizalmadat

Köszönöm a belépést, ezzel teljes értékű tagjává váltál az AdWordsHirdetés.com Olvasóinak.

A következő hetekben!

A. 15. Hasznos, egyértelmű, alkalmazott tudáson, tapasztalaton alapuló tippet, hibát fogok megosztani Veled, amelyek eddig lefékezték a vállalkozásodat. Ezeket a Google reklám trükköket, meglátásokat 4-5 naponta fogom elpostázni a megadott e-mail címedre.

B. AdWords AUDIT GRÁTISZ! Ha eddig még nem igényelted, akkor tedd meg most. Ez felvillanyozz, hogy mit kell tenned. Ez egy egyszerű és gyors áttekintés, amely után őszintén elmondjuk, hogy az AdWords fiókodon tudunk javítani vagy érdemes esetleg újat indítani. Az áttekintés teljes mérték díjtalan. Mi dolgozunk, neked pedig semmi dolgod… 🙂 Fontos! Rendszeresen átnézni az AdWords fiókot, mert a Google, a versenytársak is folyamatosan megújulnak…

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista