AdWords áttekintés visszaigazolás

Fontos! Olvasd el!

Köszönöm a jelentkezésedet!

A fiók áttekintés megkeresésedet megkaptam.

1. Fontos, hogy helyesen add meg a AdWords fiók ügyfélszámodat. Remélem, hogy így tettél.

2. Amikor felvettem a fiókodat az ügynökségi fiókunkba, akkor meg kell erősítened a hozzáférésemet. Erről az AdWords fog neked értesítőt küldeni.

3. Kérlek, hogy erősítsd meg. A hozzáférés többféle státusszal bír. De kérlek, hogy a normál szerkesztői jogot állítsd be. Az olvasási jog kevés, az admin pedig szükségszerűtlen számomra, így a normál tökéletes.

4. Őszintén el fogom mondani, hogy tudok segíteni vagy sem!

5. Elég sokan keresnek AdWords fiókokkal kapcsolatban, nem is sejted, hogy mennyien kínlódnak benne… Igyekszem rövid időn belül reagálni a megkeresésedre! Addig is légy türelemmel.

Köszönöm, Bökönyi Norbert, Online marketing expert

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista