AdWords kampány kezelés

Te is azt szeretnéd, hogy az AdWords hirdetéseid a vállalkozásod növekedését segítsék, és ne elvigyék a pénzt? Szeretnéd látni a befektetett pénz eredményét? Nincs időd saját magad kitanulni ezt a szakmát? Szeretnél az új ügyfelekre összpontosítani? Akkor a legjobb helyen jársz!

Miért van szükséged szakemberre az AdWords kampányaidhoz?

– Mert az AdWords felülete nem csak egy apróhirdetési oldal, hanem egy sokkal összetettebb rendszer, melynek a megértése és hatékony használata nem néhány percbe kerül.

– Mert így Te is időt és rengeteg pénzt takaríthatsz meg, amit az új ügyfelekre, innovációkra és a munkatársaidra fordíthatsz.

– Mert így nem kell hatástalan hirdetésekért fizetned.

– Mert így stabil és folyamatos fejlődéssel számolhatsz.

Mire számíthatsz az együttműködés során?

Személyes konzultáció

Az első konzultáció során megbeszéljük mire van igényed, pontosabban megismerem a terméked, együtt megbeszéljük kik lehetnek a célcsoportod és együtt meghatározzuk a konverziós célokat. Úgy gondolom, hogy a hatékony együttműködéshez fontos a jó kommunikáció, amihez az első lépést jelenti ez a konzultáció.

Meglévő fiók átvizsgálása / új fiók létrehozása

Abban az esetben, ha már rendelkezel meglévő AdWords fiókkal a benne található hirdetéseket átvizsgálom és a felmerülő hibákat korrigálom, a hiányosságokat pótlom. Amennyiben még nem rendelkezel fiókkal létrehozok számodra egyet, melyben természetesen aktiválom 30. 000 Ft-os kupont is ezzel is növelve a kezdő tőkéd. Mivel számodra is lesz jogosultság a hozzáféréshez bármikor megnézheted a hirdetéseket és az eredményeket.

Kidolgozzuk a kampánytervedet

A szükséges információk birtokában létrehozok egy olyan kampánytervet a vállalkozásod számára, amivel elérjük a kitűzött célokat. Sorra vesszük, hogy mely lehetőségekkel szeretnél élni és azokat hogyan használhatjuk úgy, hogy az a legjobban legyen számodra.

Folyamatos AdWords kampány menedzsment

Ez azt jelenti, hogy a megbeszélések és a tervek alapján létrehozom és menedzselem a kampányaidat. Ez természetesen a rendszeres felülvizsgálatot is magában foglalja, így folyamatosan változtatok rajtuk és javítom azokat, hogy elérjük a maximális hatékonyságot.

Rendszeresen jelentéseket kapsz

Minden hónap elején az előző havi kampányokról egy jelentést készítek számodra. Ebben összegzem az adott hónap eredményeit, költségeit és néhány hirdetést részletesebben is megismerhetsz. Természetesen a folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően nem maradsz le semmilyen lényeges momentumról.

Miért pont engem válassz?

-Mert több, mint 15 éves szakmai tapasztalatom van.

-Mert így egy nagyon jó ár-érték arányú befektetést teszel, hiszen kedvező áron dolgozok, mégis magas bevételhez juttatlak majd.

-Mert mindig a segítségedre leszek bármilyen kérdésed lenne.

-Mert számomra is fontos a tisztességes együttműködés, így folyamatosan jelentést kapsz majd a kampányaid eredményiről és a befektetéseidről.

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista