Újra változásokat tapasztalhatsz az AdWords felületén

Már megint valami új? De miben mesterkedik már megint?

Az AdWords természetesen most sem volt rest, és még több lehetőséget adott a felhasználóinak, hogy megszólítsa a lehetséges ügyfeleket, vásárlókat. Akinek már volt dolga AdWords hirdetésekkel az tudja, hogy mennyire nehéz tud bepréselni abba a néhány karakterbe a mondandóját. Talán éppen ez késztette az AdWords munkatársait a változtatásokra.

Ne lepődj meg, ha a következő belépésnél ez az üzenet fogad:

változó adwords hirdetések

Nemrégiben a két címsor mellé egy harmadik is bekerült, valamint még egy leírást adhatunk a hirdetésünkhöz. Az új címsor és leíró rész karakter száma megegyezik a régiekével, azaz plusz egy 30 karakteres címsort és még egy 90 karakteres leírást kaptunk a fejlesztőktől.

Azonban jobb, tisztában vagy vele, hogy ezek nem minden esetben látszanak mobil eszközökön is. A Google aszerint jeleníti meg a hirdetéseket, hogy az milyen formában lesz (szerinte) a legeredményesebb. Ezért ezeknek az új mezőknek a tartalmát nem érdemes összekötni a többivel, hiszen, ha nem jelenik meg értelmét veszítheti a hirdetésed. Ezért jelen pillanatban azt tanácsoljuk, hogy ha alkalmazod, akkor mindenképp vedd figyelembe ezt a „problémát”.

Azonban nagy előnye a lehetőségnek, hogy az új sorokkal bővített hirdetések lényegesen nagyobbak, éppen ezért feltűnőbbek is. Ez azt jelenti, hogy nem csak plusz információkat adhatsz át a segítségükkel, hanem még feltűnőbbé teheted a megjelenésed, így növelheted annak az esélyét, hogy Téged válasszanak.

Még nem volt szerencséd ehhez az innovációhoz?

Ne aggódj, ez teljesen normális! Szépen lassan minden fiókban megjelenik ez a lehetőség. Hazánkba jellemzően egy kicsit később, hiszen a nyugatabbi régiókban és a nagyobb piacokon hamarabb élesedik.

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista