Nekik már bevált, Neked is be fog! ;)

Még csak vacillálsz rajta, hogy bele merj e vágni az AdWords hirdetésekbe? Hallottál róla hideget meleget is, így néha elbizonytalanodsz? Nem vagy benne biztos, hogy ez a te vállalkozásodnak való? Akkor ez a cikk Neked szól!

Összegyűjtöttünk néhány videót a Google hivatalos magyar You Tube csatornájáról, ahol olyan cégvezetők szólalnak meg, akik számára nagy segítség volt az AdWords a cégfejlesztésben. Lehet, hogy most azt gondolod ez a megoldás nem a Te vállalkozásodnak való, de ahogy látni fogod nagyon sokféle szegmensből mutatunk majd be olyanokat, akik eredményesen használták ezt a rendszert.

Abalakos.hu

Tanulóbicikli.hu

Pedisuli.hu


A videók nem csak arra jók, hogy motiváljanak, hanem arra is, hogy ötleteket gyűjts a saját kampányod menedzseléséhez.

Elhatároztad magad? Belevágsz? Akkor nagyon jó helyen vagy, mert a blogunkon számos hasznos cikk van, ami segít majd a hatékony AdWords marketingben. Olvass el csak naponta egyet a reggeli kávé mellett, hogy eredményesen népszerűsíthesd a vállalkozásod.

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista