Három tipp, hogy olcsón hirdethess

Minden vállalkozás számára fontos, hogy jó ár-érték arányon hirdethessen, de a kis-és közép vállalkozásoknak különösen lényeges. Azért, hogy Te is olcsóbban hirdethess ezen a népszerű felületen összegyűjtöttem néhány szuper tippet.

Inkább a kevésbé népszerű kulcsszavakkal foglalkozz

Ha alacsony költségkerettel dolgozol, akkor sajnos le kell mondanod a szegmensed legnépszerűbb kifejezéseiről, mert azt jó eséllyel elviszik a legnagyobb vállalkozások. Ők magasabb összeget is hajlandóak kifizetni egy-egy szóért, így neked már nem éri meg ezekkel foglalkozni, mert többe kerülni megszerezni egy érdeklődőt, mint amennyi hasznod lenne rajta. Ezért inkább azokat a kifejezéseket részesítsd előnyben amelyek kevésbé kapósak, de még jól körbeírják a tevékenységed. Ha megfogadod ezt a tanácsom, akár már néhány forintért is szerezhetsz egy kattintást.

Adwords hirdetés olcsóbban

Konkrét terméket hirdess, ne ismertséget növelj

Alacsony költségkerettel az AdWords rendszerét márkaépítésre használni kész luxus. Erre ott vannak a közösségi oldalak, meg a cikkírás. A fizetett hirdetéseknél pedig inkább egy adott terméket népszerűsíts. Azok közül is válaszd ki a húzó darabokat, amiket megéri hirdetni. Egy néhány száz forintos, kis haszonkulcsú portékát nem érdemes ezen a felületen népszerűsíteni.

Részesítsd előnyben a remarketing hirdetéseket

A remarketing hirdetések egyik nagy előnye, hogy olyanok számára hirdethetsz, akik már érdeklődtek a terméked, szolgáltatásod iránt. Ennek köszönhetően kevesebb megjelenésből több kattintást érhetsz el és a kattintásokból is magasabb arányban lesz vásárlás.

Mindent egybevéve, amikor alacsonyabb költségekkel hirdetsz, tisztában kell lenned vele, hogy határok közé vagy szorítva. Jól meg kell fontolnod minden lépésed különben az a kevés pénz is kárba megy majd, amit az AdWords hirdetésekre költöttél.

És persze az alacsony büdzsé nem jelenti, hogy nem használhatod sikeresen ezt az eszközt! Bár sokan csak a pénzre tudnak támaszkodni, de az igazán okos hirdető a jó technikával simán föléjük kerekedhet.

Szeretnél Te is azok közé tartozni, akik tudják mitől lesz jó az AdWords marketing?

Akkor kövesd nyomon a folyamatosan frissülő blog bejegyzéseket és fordítsd a vállalkozásod javára a bennük rejlő tudást.

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista