Újra bővített az AdWords

Ha legközelebb belépsz az AdWords rendszerébe és ez az üzenet fogad ne lepődj meg!

Az AdWords újabb címsort és leírást adott a hírdetésekhez.

Az AdWords újra bővített

Az AdWords most sem tétlenkedett és még több lehetőséget adott a hirdetőinek, hogy megszólítsa a lehetséges ügyfeleket. Aki már foglalkozott AdWords hirdetésekkel az tisztában van vele, hogy mennyire nehéz tud lenni néha, hogy az ember abba a néhány karakterbe belepréselje a mondanivalóját. Talán éppen ez a tény késztette az AdWords fejlesztőket a változtatásokra.

A közelmúltban a két címsor mellé egy 3. lehetőség is bekerült, valamint még egy leírást adhatunk meg a hirdetésünkhöz. Mind a 2 új esetben a már jól ismert karakter szám áll a rendelkezésünkre. Ez pontosan azt jelenti, hogy plusz egy 30 karakteres címsort és még egy 90 karakteres leírást adhatunk meg.

Azonban jobb, ha azt is tudod, hogy ezek nem minden esetben jelennek meg mobil eszközökön is. A Google annak megfelelően jeleníti meg a hirdetéseket, hogy az milyen formában lesz (szerinte) a leghatékonyabb. Ezért ezeket a plusz mezőket nem ajánlott szorosan összekötni a többivel, mivel abban az esetben, ha nem jelenik meg elveszhet a hirdetés mondanivalója. Ezért mi a bővítmény jelen állapotában azt tanácsoljuk, hogy ha használod, akkor mindenképp vedd figyelembe ezt a „problémát”.

Ezzel szemben nagy előnye a lehetőségnek, hogy az új sorokkal bővített hirdetések lényegesen nagyobbak, éppen ezért feltűnőbbek is. Ez azt jelenti, hogy nem csak plusz információkat adhatsz át a segítségükkel, hanem még feltűnőbbé teheted a megjelenésed, így növelheted annak az esélyét, hogy Téged válasszanak.

Te még nem találkoztál a saját fiókodban az újítással?

Ne csüggedj, mert még nagyon friss ez a lehetőség, így nem minden fiókban elérhető, de hamarosan biztosan Te is kiaknázhatod a bennük rejlő lehetőségeket.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista