Milyen AdWords bővítmények vannak? Most megtudod!

Ha már egy kicsit beleástad magad az AdWords világába, akkor sem árt tisztázni, de ha még teljesen járatlan vagy, akkor muszáj tudnod, hogy milyen hirdetés bővítmények állnak a rendelkezésedre. Ezeknek a használatával megkönnyítheted a célközönséged dolgát, amit a magasabb konverziós számokon látsz majd visszaköszönni. Vegyük sorra milyen hirdetés bővítmények közül válogathatsz.

Hívásbővítmény

Ennek a segítségével egy hívásgombot tudsz a hirdetésedhez adni, aminek a segítségével azonnal kapcsolatba léphetnek veled. Ha ezt a bővítményt hozzáadod a hirdetésedhez, akkor megjelenik majd egy kis telefont ábrázoló ikon, amire rányomva már hívhat is Téged!

Alkalmazásbővítmény

Manapság egyre több cég készít saját alkalmazást, aminek a segítségével nagyszerűen lehet egyszeri fogyasztóból törzsvásárlót csinálni. Ha erre rá kattintanak, akkor  tovább lépnek egy alkalmazás áruházba, ahonnan letöltheti a Tiédet.

Helybővítmény

Ennek a segítségével megjelenítheted a címed és a telefonszámod, így még egyszerűbben vehetik fel veled a kapcsolatot. Gyakran fontos szempont a döntésnél, hogy hol helyezkedik el egy adott vállalkozás. Csak gondolj bele, ha Te szeretnél a pároddal elmenni, vacsorázni egy jó Indiai étterembe, akkor valószínűleg nem azt fogod választani, ami a legközelebb van hozzátok.

Véleménybővítmény

A többi fogyasztó véleménye óriási erővel képes befolyásolni! Éppen ezért használjuk ezt ki és adjuk hozzá ezt a bővítményt a hirdetésünkhöz. De óvatosan, mert a negatív kritikák óriási károkat is okozhatnak. Sajnos előfordulhat, hogy egy-egy morcos ügyfél vagy az aktív konkurencia sokat ront a megítélésünkön. Az előbbi példát folytatva gondoljuk végig, hogy mit csinálnánk, akkor, ha a közelebbi Indiai étterem hirdetésében mondjuk egy 3 csillagos értékelés jelenne meg. Elsőnek biztosan rákeresnénk Facebook-on, hogy ott mi a helyzet és, ha hasonló, akkor már el is könyvelhetjük, hogy elveszítettünk egy ügyfelet.

Belső link bővítmény

Olyan leíró szöveget adhatsz a hirdetésedhez, melynek segítségével további információt szerezhetnek. Itt maximum 4 darab ilyet adhatsz egy hirdetéshez. Miket érdemes ide linkelni? Nyitva tartás, egy adott termék, kapcsolatfelvétel.

Használ bátran a bővítményeket és érj el jobb eredményeket a segítségükkel!

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista