Üzenetbővítmény a könnyebb kapcsolattereméshez

Mi az, amit minden internetfelhasználó nagyon értékel? Sőt! Mára már elvárás az, hogy a lehető legjobban megkönnyítsük az életüket, és minél kevesebb kattintással eljussanak a számukra érdekes információig. Ezt számtalan módon elősegíthetjük, az üzenetbővítmény egy ezek közül.

Mi is ez pontosan?

Haszálj üzenetbővítményeket

Az üzenetbővítmény hatékonyan növeli a konverziókat.

Az Adwords hirdetéseidben lehetőséged van elhelyezni egy kis ikont, mely segítségével azonnal kapcsolatban léphetnek veled az érdeklődők. Erre az ikonra kattintva az alkalmazás egy előre megfogalmazott üzenetet küld el az érdeklődőnek, aki egy válaszüzenetben egyszerűen teremthet kontaktust. Ezzel nemcsak a kapcsolatteremtést tehetjük egyszerűbbé, hanem az ügyfél elégedettségét is növelhetjük. Hiszen mindenki szereti azt érezni, hogy különös figyelmet fordítanak rá, és kiemelten kezelik az érdeklődését.

Jelen pillanatban is számos üzenetküldő szolgáltatás érhető el, melyet az emberek nap mint nap használnak, így számukra ez egy komfortos és egyszerű megoldás. A kutatások szerint a felhasználók 65%-a nagyon szívesen használná ezt a szolgáltatást.

Nagyon jól hangzik, igaz? Na de mennyi az annyi?

Ez is pontosan úgy működik, mint az AdWords egyéb szolgáltatásai. Maga a lehetőség ingyenesen elérhető, csak a kattintások után kell fizetni. Emellett csak azoknak a telefonján jelenik meg a hirdetés, akiknek a készüléke képes szöveges üzenetet küldeni és fogadni. Bár nagyon költséghatékony megoldás, mégsem javasoljuk, hogy most rögtön mindegyik hirdetésedhez beállítsd. Át kell gondolni, hogy valójában melyik termékedhez vagy szolgáltatásodhoz illik. Meg kell fogalmazni azt a rövid üzenetet, amivel a következő lépés felé terelheted az ügyfeled. A célcsoportod számára valóban hasznos funkció? Bár a mai világban ez biztos furcsán hangzik, de vannak olyan fizetőképes emberek, akiknek nem egyszerű feladat elküldeni egy üzenetet. Mielőtt beállítod, gondold át, hogy a Te potenciális ügyfeleid ebbe a csoportba tartoznak-e.

Nagyszerű, de nem egyszerű

Ezt a funkciót is nagyon könnyű beállítani, azonban hatékonnyá tenni már nem annyira. Fontos átgondolnunk, hogy a célcsoportunknak tényleg hasznos lesz-e. Az üzenetünket úgy kell megfogalmaznunk, hogy további cselekvésre buzdítson, és ne elriasszon.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista