Nem mindegy hová landol!

Az AdWords hirdetés egy nagyon jól működő marketing eszköz, amit sokan használnak is. Ám nem jól! Lehet egy hirdetés nagyon frappáns és figyelemfelkeltő, ha az érkezési oldalon nem azt kapja az érdeklő, amit szeretett volna.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy vért izzadnak egy hirdetési kampány szövegének a megírásával, időt fordítanak a célzásra és használnak bővítményeket és ezt az egészet elrontják egy irreleváns landing oldallal. Sokan azt gondolják, hogy elegendő, ha átcsábítja az oldalára az érdeklődőket és akkor már nyert ügye van. De ez nem igaz! Főleg akkor nem, ha több különböző termékcsoportot értékesítesz. Vegyünk egy példát. Tegyük fel, hogy egy nyelviskolát üzemeltetsz, ahol lehet angolul, németül, franciául és finnül tanulni. A potenciális ügyfeledet érdekli az intenzív finn tanfolyamod. Szeretné megtudni, hogy mikor indul a következő kurzus, mikor vannak az órák, hány fős egy csoport és mennyibe kerül. Mikor beírja a Google keresőbe, hogy „intenzív finn nyelvtanfolyam” és találkozik a hirdetéseddel melyre reménykedve rákkattint arra számít, hogy rögtön választ kap minden kérdésére. Majd találkozik az iskolád főoldalával, ahonnan még ki kell bogarásznia az Őt érdeklő információkat. Te mit éreznél a helyébe? Csalódottságot? Esetleg bosszúságot, mert rabolták az idődet?  Ezek után szerinted igénybe veszi majd a Te szolgáltatásod?

Nagy a verseny kényesek a felhasználók

Én is azon „kényes” internet felhasználók közé tartozom, akik nem szeretik, ha vesztegetik a drága időmet. Ezért ha az ügyeim intézése során egy olyan oldallal találkozom, ami nem ad nagyon gyorsan választ a kérdésemre, akkor villám gyorsan tovább állok, ahhoz a konkurenciához, aki ezt megteszi. És hidd el ezzel nem vagyok egyedül. Bár egyre több időt töltünk az interneten mégis egyre kevesebb időt vagyunk hajlandóak rászánni a kutatásra. Mindent azonnal akarunk tudni és szeretnénk, ha már tegnapra megkaptuk volna, amire vágyunk, így azokat a cégeket részesítjük előnyben, akik ezt megadják nekünk. Ha jobban magadba nézel Te nem így vagy ezzel?

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista