Ingyenes AdWords hirdetés! De hogyan?

A Google nagyon tudja, hogyan csináljon kedvet a vállalkozásoknak a szolgáltatásaihoz. Ezt még úgy is alkalmazza, hogy kétségtelenül monopolhelyzetben van és megtehetné, hogy nem él ilyen eszközökkel. De Ő mégis szeretne kedveskedni a potenciális ügyfeleinek, ezért az újonnan regisztrálókat megajándékozza.Még pedig nem is akármilyen ajándékkal (hiszen Nekik is van marketing érzékük 😉 )

Ha eddig nem mertél befektetni ebbe az egyébként is nagyon jól működő marketing eszközbe, akkor most biztosan kedvet kapsz majd hozzá! Elég ha annyit mondok, hogy most egy forint nélkül kipróbálhatod az AdWords rendszerét?

Hogyan hirdethetsz ingyen?

AdWords hirdetések ingyen

Ingyenes AdWords hirdetés! De hogyan?

Ha új AdWords fiókot regisztrálsz, akkor jogosult vagy egy 15.000 forintos kuponra, melyet felhasználhatsz a hirdetéseid során. A neten a cégem program keretén belül bárki igényelheti a kedvezményt, nincs más dolgod csak kitölteni egy űrlapot, ami után megkapod a kupon kódod e-mailben. Az alábbi linkre kattintva igényelheted a kedvezményt és bővebb információkat olvashatsz róla. https://services.google.com/fb/forms/netenacegem/

Miért jó egy a Google-nek?

Azért, mert így belekóstolhatsz az AdWords világába és megtapasztalhatod az előnyeit. Ők is biztosak benne, hogy ha egyszer használtad, akkor „függővé” válsz, így számukra ez a befektetés biztosan megtérül.Látszik, hogy Ők is nagyon tudják, hogy mi fán terem a jó marketing. Hozzájuk hasonlóan sok nagy vállalkozás él ezzel az okos megoldással, és nem hiába, mert így rengeteg új ügyfelet szerezhetnek. Sok esetben tényleg csak a mézes madzagot húzzák el az ember orra előtt, de ez most egy kicsit más. Most egy olyan termékbe kóstolhatsz bele, ami valóban nélkülözhetetlen számodra.

Miért jó ez Neked?

Szerintem itt sok érvet nem kell felsorolnom, hiszen nyilvánvaló milyen előnyökkel jár. Így minimális befektetéssel (a kupon igényléséhez fel kell töltened az egyenleged 5000 forinttal, de azt gondolom, hogy ez teljesen megéri) kipróbálhatod a hirdetéseid, több féle típust tesztelhetsz és van lehetőséged felfedezni az oldalt.A Google hirdetési rendszere egyébként is kitűnő lehetőségeket tartogat számodra vállalkozásod fejlesztéséhez, és most ehhez egy kis segítséget is kapsz.

 

 

 

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista