Ne hagyd, hogy a konkurencia rákkattintson a hirdetéseidre

Miért? Mert sajnos sokan élnek ezzel az alattomos módszerrel és nem tudhatod, hogy nincs e a Te konkurenseid között is egy-kettő, aki ilyen kicsinyes eszközökkel akar kibabrálni veled. Az üzleti világ nem egyszerű és hatalmas a verseny a vevőkért, ügyfelekért. Ezt mi is nagyon jól tudjuk! Azonban vannak olyan eszközök, melyekkel az etikusság határain belül vehetünk részt ebben a versenyben és vannak olyanok, melyeknél egyszerűen jobbnak kell tartanunk magunkat!

De hogyan kerülheted el, hogy a konkurensed plusz költségeket generáljon Neked?

Lépj be a Főkampányok lapodra és azon belül is a Beállítások fülre. A kampány kiválasztása után a Speciális beállítások közül válaszd ki az IP címek kizárása lehetőséget, ahol megadhatod a blokkolni kívánt IP címeket. Itt állítsd be a legfőbb konkurenseid IP címét, hogy ezentúl ne jelenjen meg számukra a Te hirdetésed.

Az ördög soha nem alszik, így jobb elővigyázatosnak lenni!

De honnan tudhatod a konkurensed IP címét?

Nincs más dolgod, mint a weboldala URL-jét megadni egy olyan oldalon, ami megjeleníti a domain IP címét. Az így megszerzett IP címeket másold be az IP címek kizárása ablakba és már készen is vagy! Érdemes lehet nem csak azokat a konkurenseket megadni, akikről sejted, hogy ilyen eszközökkel dolgoznak, hanem azokét is akikkel nem vagy rossz viszonyban vagy nem feltételeznéd, hogy ezzel foglalkoznak. Az ördög sose alszik, így jobb elővigyázatosnak lenni!

 

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista