Konverziónövelés a vásárlóid véleményének segítségével?

A vásárlóink véleménye nemcsak nekünk, de a leendő ügyfeleinknek is fontos. Egy jó értékelésből kiderülhet, hogy mely céget érdemes választaniuk. Az AdWords hirdetéseinknél is van lehetőségünk a vélemények megjelenítésére! Használd fel a vásárlói véleményeket a konverziók növeléséhez!

Használd fel a vásárlói véleményeket a konverziók növeléséhez.

A konverzión növelés egyik hatékony eszköze a vásárlói vélemények felhasználása.

A konverziónövelés egyik hatékony eszköze a vásárlói vélemények felhasználása.
A vásárlóink véleményeit az eladó értékelési bővítmény segítségével jeleníthetjük meg az AdWords hirdetésünkben. Ez a lehetőség automatikus bővítményként jelenik meg az AdWords keresési hirdetéseiben, azonban nem minden esetben jeleníti meg a rendszer. Legalább 150 egyedi véleménnyel és minimum 3,5 csillaggal kell rendelkeznünk ahhoz, hogy a potenciális ügyfeleink láthassák az értékelésünket. Ez érthető is, hiszen egy rossz értékelés sem a cég, sem a Google számára nem előnyös. Megjelenítésével szinte értéktelenné válna a hirdetés, hiszen ki szeretne egy rossz minősítéssel rendelkező vállalkozással együttműködni. Ez a kis plusz nem kerül nekünk semmibe, használata során is a normális kattintási árakat kell megfizetni.

Honnan származnak az értékelések, melyek kikerülnek?

-Google Trusted Stores
-Google Customer Reviews
-StellaService
-A Google által vezetett fogyasztói kutatások
-Az áruházdomainhez kapcsolódó vásárlói vélemények, amelyek különböző független forrásokból származó adatokból gyűjtenek össze. (ezeknek a listáját az alábbi oldalon tekintheted meg: https://support.google.com/adwords/answer/2375474?hl=hu )

A Google nem módosítja ezeket az értékeléseket, de megpróbálja kiszűrni a megbízhatatlan vagy megkérdőjelezhető forrásból származóakat. A kapott eredményt egy 1-5-ig terjedő skálán jelenítik meg, kis csillagok formájában. Mivel ez egy automatikus bővítmény, így ha nem szeretnénk élni a lehetőséggel, akkor ki kell kapcsolnunk ezt a funkciót, amit az alábbi módon tehetünk meg:

1. Jelentkezz be az AdWords-fiókodba.
2. Kattints a Hirdetésbővítmények fülre.
3. Kattints a Nézet legördülő listára, és válaszd az Automatikus bővítmények jelentés lehetőséget.
4.Kattints az Automatikus bővítmény beállításai (speciális) elemre.
5. Kattints a Szerkesztés lehetőségre.
6. Válaszd a Megadott automatikus bővítmények kizárása ennél a fióknál lehetőséget.
7. Jelöld be azoknak az automatikus bővítményeknek a dobozát, amelyeket ki szeretnél kapcsolni.
8. Kattints a Mentés gombra.

Bár a lehetőség adott, hogy kikapcsold, én mégis azt javaslom, hogy használd ki az ebben a funkcióban rejlő potenciált. Más emberek pozitív véleménye segít kiépíteni a bizalmat a vállalkozásoddal szemben, ami hatékony eszköz a konverziónövelés palettáján.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista