Az AdWords új megjelenése és annak előnyei

Mint azt már tudjuk, az AdWords állandó innovációban van, és mindig újít valamit. Most egy teljesen új környezettel készült, mely opcionálisan választható a felhasználó számára. Természetesen ez a felület plusz funkciókkal van ellátva, így igazából nincs okunk a réginél maradni. Lássuk, mivel tud többet, mint az eddig megszokott felület.

Az AdWords új megjelenése vitathatatlan előnyökkel jár:

Az AdWords új arculata

Az AdWords új megjelenése több,mint új design.

 • Nagyon jól használható információkhoz juthatunk a hatékony jelentéskészítő eszköznek és az új grafikonoknak köszönhetően. És mint tudjuk, a mérés az egyik legfontosabb része az AdWords (és minden más) marketingnek.
 • Egyedi üzleti céljaink alapján még jobban tökéletesíthetjük a kampányainkat.
 • Mivel ezentúl gyorsabban hozzáférhetünk a leggyakrabban használt funkcióinkhoz, időt takaríthatunk meg, így több munkát leszünk képesek elvégezni.
 • Képes a jól megszokott AdWords-minőséget nyújtani. (Ezt én is tapasztaltam)

 

Néhány új funkció, melyeket máris használhatunk:

 • Shopping kampányok létrehozása és kezelése.
 • Univerzális alkalmazás-kampányok.
 • Hirdetés előnézeti és diagnosztikai lehetőség.
 • Hirdetésütemezés és hirdetésütemezési jelentés.
 • Hívást kezdeményező hirdetések létrehozása és kezdeményezése.
 • Kizáró kulcsszólista
 • A keresési hirdetésekhez használt remarketinglisták.
 • A fiókunk kezdőoldalán már az AdWords által elkészített elemzéseket is megtekinthetjük. stb.

Ez a lista folyamatosan bővül, így az egyelőre passzív funkciók is hamarosan aktívak és használhatóak lesznek mindenki számára.

Már használod, de valami nem stimmel?

Mivel egyelőre egyes funkciók nem érhetőek el, így előfordulhat, hogy egy általad használni kívánt terület elszürkítve jelenik meg, és nem is reagál. Mit tehetsz ilyenkor? Kattints a fiók jobb felső sarkában található három pontos ikonra, és válaszd a visszatérés az AdWords korábbi változatához lehetőséget. De ne aggódj, nem lesz ez sokáig így! Az AdWords csapata folyamatosan bővíti a funkciói tárházát.

Nem érhető el számodra az új felület?

Mivel az AdWords a legjobb felhasználói élményre törekszik, azok számára teszi lehetővé az új felület használatát, akik olyan funkciókat használnak, melyekre már ott is lehetőség van. Így ha valamelyik fiókodnál nem elérhető számodra ez a funkció, ne ijedj meg, mert valószínűleg hamarosan számodra is használható lesz.

Hogyan válthatsz át az új kezelői felületre?

Ha számodra is elérhetővé válik a lehetőség, kapni fogsz egy e-mail értesítést. A következő bejelentkezéskor már az AdWords új megjelenése tárul a szemed elé, és egy útmutató segítségével megismerheted a használatát is. Bármikor válthatsz a régi és az új megjelenés között, bejelentkezéskor mindig azzal fogsz találkozni, amit az utolsó használatkor alkalmaztál. Ha a régi használata során az új megjelenésre szeretnél váltani, nincs mást teendőd, csak a fogaskerék ikonra kattintani, és a Próbálja ki az új AdWords rendszert! lehetőséget választani. Amennyiben itt olyan funkciót szeretnél használni, ami még nem elérhető, a rendszer egy új ablakban megnyitja majd a régi megjelenést, ahol folytathatod a munkádat.

Az AdWords folyamatosan újít és fejleszt, ami minden felhasználó számára jó hír. Azonban ha nem használod napi rendszerességgel a felületet, és nem követed nyomon az újításokat, ezek meglepetésként érhetnek. Ha szeretnél informálódni ezekről a fejlesztésekről, akkor kövesd rendszeresen frissülő blogbejegyzéseimet!

 

 

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista