Úgy érzed túlmutatnak rajtad a videós hirdetések?

Ha AdWords hirdetésről beszélünk a kis és középvállalkozók 90% a keresési vagy a Display hálózatra gondol. A videós hirdetések szinte szóba sem kerülnek. Úgy látjuk, hogy valamiért túl távolinak, túl ijesztőnek találják. Úgy érzik, mintha ez nem az Ő pályájuk lenne, mert ez csak a nagyoknak való. Azonban ez a legkevésbé sem igaz!

Egy videós hirdetést létrehozni valóban nem olyan egyszerű, mint egy szimpla képeset vagy szövegeset. Azonban megéri a plusz munka, hiszen:

-Manapság az emberek befogadóbbak a mozgóképes tartalomra.

-Több információt mondhatsz el rövidebb idő alatt.

-Látványosabban szemléltethetsz.

-Mélyebben bevésődhetsz a célcsoportod tudatába!

Néhány tévhit, ami visszatartja a vállalkozásokat:

Nem kell már más csak egy okostelefon!

Az szupermodern okostelefonok korában már bárki készíthet nagyon jó minőségű felvételeket, amik bátran használhatóak a hirdetésekben. Nincs másra szükségünk csak egy jó háttérre, megfelelő világításra és egy vállalkozó szellemű személyre, aki szívesen szerepel a videóban.

„De nem utálja a You Tube hirdetéseket mindenki?”

De, ez így igaz! De csak akkor, ha figyelmetlenül használjuk ezt az eszközt. Az alábbi szempontok figyelembevételével, sokkal barátságosabbá tehetjük a You Tube marketingünket.

– Ha minden felhasználónak megjelenítjük a hirdetésünk, akkor az valóban egy idő után irritálóvá válik majd. De ha leszűkítjük a célcsoportot azokra, akik valóban érdeklődnek a termékünk iránt, akkor számukra nem lesz az.

-Ha pedig remarketing kampányra használjuk, akkor sokan már ismerősként tekintenek majd ránk.

-Állítsuk be a gyakoriság korlátozást, és ezzel határozzuk meg a You Tube-nak, hogy egy hirdetésünk hány alkalommal jelenhet meg egy felhasználó számára. Így elkerülhetjük, hogy az idegeikre menjünk.

„Nem értek én ehhez!”

Attól még, hogy valaki vállalkozónak áll nem biztos, hogy buzog benne a szereplési vágy és szeretne képernyőre kerülni bármilyen formában. Sokan amiatt sem szeretnének belevágni ebbe a hirdetési formába. Ön is közéjük tartozik? Ettől még nem kell elvetnie a videós megjelenés lehetőségét. Akár megkérheti egyik kollégáját vagy barátját, hogy vállalja Ön helyett ezt a szerepet vagy élő személyt képekkel, animációkkal helyettesítheti.

Videós hirdetések a You Tube-on.

A You Tube videós hirdetései, már mindenki számára könnyen használhatóak.

Bátraké a szerencse!

Ha elsőre ijesztőnek és távolinak is hatnak a videós hirdetések ne félj tőlük, mert nem nagy ördöngösség elkészíteni őket és szépen tudnak hozni a konyhára. Vág bele még ma! Ne feledd, az igazi sikerek a komfort zónán kívül várják!

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista