Hogyan nézheted meg a számláidat?

Gyakori kérdés a kezdő felhasználóktól, hogy hogyan tudják megtekinteni az elkészült számlájukat, és hogyan lehet kinyomtatni azt. Tudom, hogy elsőre elég összetett az AdWords felülete, de idővel rá lehet érezni a logikájára. Nos, akkor lássuk, mit is kell tenned:

1.: lépés: lépj be az AdWords fiókodba,

2.: lépés: majd kattints a bal felső sarokban található fogaskerékre:

AdWords számla letöltése

3.: lépés: ha ezt megtetted, akkor egy legördülő menüvel fogsz találkozni, ahol Neked a Fizetés és számlázás részt kell választanod.

4.: lépés: ha beléptél a Fizetés és számlázás menüpontba, akkor rögtön 2 helyen is beléphetsz a Tranzakciók menüpontba, ahol is a számláid elhelyezkednek.

AdWords számlák

Ugye, hogy nem nehéz egy AdWords számla letöltése?

5.: kattints valamelyik Tranzakciók lehetőségre, és ott már eléd is tárul a legutóbbi számlád. Ha lejjebb görgetsz, akkor a régebbieket is megtekintheted vagy letöltheted.

Szeretnél még hasonlóan hasznos bejegyzésekkel találkozni? Akkor iratkozz fel hírlevelünkre a 15 pótolhatatlan AdWords tippért, és kövesd rendszeresen a blogunkat, hogy az újításokról se maradj le!

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista