Marketing tippek a Black Friday alkalmából

Már csak 10 nap van hátra a vállalkozók egyik legnagyobb eseményéig, a Black Friey-ig. Ilyenkor nagyon sok vállalkozás megsokszorozza a bevételeket, hiszen nem csak mi, hanem a vevők is készülnek erre az eseményre és árgus szemekkel figyelik a legjobb ajánlatokat. Mivel ez a nap (ami egyre gyakrabban inkább napokat jelent) nagyon népszerű világszerte szinte mindenki megragadja a lehetőséget, hogy most még több emberhez jusson el. Ez pedig óriási reklám zajhoz vezet. Azért, hogy Te jobban teljesíts ebben a rohanásban összegyűjtöttünk néhány marketing jó tanácsot, amik a segítségedre lesznek.

Mivel ezen a napon apait-anyait bele kell adnod kivételesen nem csak AdWords tippekkel készültünk.

Black Friday marketig kedvezmények

Black Friday

Használj visszaszámlálót az oldalon

Az idő szűke általában cselekvésre buzdítja az embereket. A Black Friday alatt egyébként is egy felfokozottabb érzelmi állapotban vannak a vásárlók, ilyenkor egy folyamatosan vissza számláló óra egészen hipnotikus hatással van rájuk. Ha ezt megspékeled még azzal, hogy közzéteszed, hogy az akciós termékekből mennyi van még készleten, egészen jól fel tudod korbácsolni a kedélyeket.

Készülj ajándék kártyákkal

Mivel közelegnek az ünnepek a Blac Friday alkalmával sokan nem magunknak, hanem szeretteiknek vásárolnak ajándékokat. Azonban Te is biztosan tudod, hogy ez mennyire nehéz feladat. Ha jól ismerjük a meglepni kívánt személyt, akkor sincs könnyű dolgunk. Ilyenkor az ember hajlamos addig válogatni, amíg végül egy teljesen más ajánlat mellett dönt. Ezt az elvándorlást megakadályozhatod azzal, ha ajándék utalványokat is értékesítesz kedvezményesen. Ezzel nagyban megkönnyíted a vásárló döntését és az esélyét annak, hogy végül nálad vásárol.

Használd ki az AdWords nyújtotta lehetőségeket

Biztosan Te is hallottál róla, hogy az AdWords a közel múltban újabb lehetőségekkel bővítette a hirdetéseket, így plusz címsort és leírás mezőt is kapott. Ez azt jelenti, hogy azok a hirdetések, melyek ezeket a részeket is kitöltötték már közel dupla akkorák, mint hagyományos társaik. Spékeld meg ezt azzal, hogy néhány hasznos bővítményt is hozzáadsz és máris a Tiéd lesz az egyik legnagyobb hirdetés a listában. Ez pedig könnyen azt jelentheti, hogy Téged választanak az érdeklődők.

Szólítsd meg azokat, akik már vásároltak nálad

A régebbi vásárlók mindig fontos célközönségnek számítanak, így a Black Friday alkalmával sem szabad elfeledkezni róluk. Készíts Nekik egy egyedi ajánlatot és küld ki egy hírlevélbe. Biztos lehetsz benne, hogy lesznek közülük, akik újra vásárolnak majd.

Egy kis hosszabbítás belefér

Bár a Black Friday eredetileg egy napig tart egyre divatosabb akár több napra kiterjeszteni. Ha Te ennyire nem szeretnél belemenni, akkor is érdemes egy kit hosszabbítanod. Ha más nem is legalább 12 órát húzz rá, így azok, akik valamiért lemaradtak még vásárolhatnak. Sokan örülnek majd a lehetőségnek.

Akció a Black Friday alatt

Az egy napos akció körüli izgalmat feldobhatod azzal, ha kiemelsz egy órát, amikor extra kedvezményeket kaphatnak bizonyos termékekre. Hagyd nyitott kérdésként a termékeket vagy az időpontot. Ez arra sarkalja majd az érdeklődőket, hogy többet kutakodjanak az oldaladon.

 

 

 

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista