De miért bíznád AdWords szakértőre?

Benned is felmerült már a kérdés, hogy miért fizetnél valamiért, amit Te is meg tudnál csinálni? Van néhány jó érvem, hogy miért van Neked is nagyon nagy szükséged egy AdWords szakértőre.

Még csak most barátkozol az Adwords hirdetések gondolatával? Azt tervezted, hogy majd magad válsz szakértővé, de azt tapasztalod, hogy minél többet foglalkozol a témával, annál több kérdésed lesz? Nem akarlak kiábrándítani, de sajnos ez még jó sokáig így lesz. Ha szeretnéd, hogy mihamarabb beinduljon a szekér, akkor jobban jársz, ha egy szakértőre bízod a munkát.

 

 Lássuk azokat a bizonyos ész érveket, amik a kiszervezés mellett szólnak:

  • Időt takarítasz meg magadnak.
  • Pénzt spórolhatsz.
  • Nem kell részt venned a konkurenciával vívott háborúkban.
  • A lehető leghatékonyabban működő hirdetéseket kapod.
  • A saját idődet és energiáidat arra fordíthatod, amiben a legjobb vagy.

Az idő pénz és a pénz is pénz

Valóban szükséged van AdWords szakértőre

De Miért bíznád AdWords szakértőre?

Fent már említettem, hogy sok időt megspórolsz magadnak, ha már a legelején belátod egy szakértő szükségességét. De nem csak időt, hanem pénzt is megtakaríthatsz, ráadásul nem is keveset. Hogyan spórolhatsz, ha közben fizetsz is? Egy szakértő olyan beállításokat tudsz eszközölni a hirdetésedben, és olyan landing oldalt tud létrehozni, melyek együttes segítségével lényegesen jobb lesz a minőségi mutatód, és ezt a Google alacsonyabb kattintási árakkal hálálja majd meg.

Nem kell részt venned a háborúban

Az AdWords hirdetések kulcsszavaira elért jó helyezésért olyan harc folyik, mint amikor az outlet centerben Glamour napok vannak. Ha tehetnék az emberek, egymást taposnák a jó pozíciókért. Szerencsére ez nem valósulhat meg, de így is sok szakavatatlan hirdető rondít bele a többiek életébe. Akadnak bőven olyanok, akiknek van tőkéjük rendesen, és azt gondolják, hogy Ők bármire képesek, így egyszerűen csak irdatlanul magas összegeket kínálnak egy kulcsszóért. Természetesen ezután a Google nem fogja kevesebbért adni másnak sem, így az önjelölt szakértők nemcsak a saját, de mások zsebéből is kihúzzák a pénzt. De ezen valamelyest tudok segíteni. Sajnos jobb belátásra nem téríthetek mindenkit, de a Te káraidat csökkenthetem.

Mikor? Mivel? Kit?

Ezekre a kérdésekre profi választ kell adnod ahhoz, hogy jól tudd pozícionálni a hirdetésed. Nagyon fontos, hogy meghatározd, hogy az adott hirdetésed új érdeklődők szerzésére vagy remarketingre szolgáljon. A Mivel? és a Kit? kérdések összefüggenek. Ugyanazzal a hirdetéssel nem szólíthatod meg a tiniket és a 30-as, 40-es korosztályt, pedig lehet, hogy mind a két csoportnak kínálsz nagyon jó termékeket vagy szolgáltatásokat.

Ismered a bővítményeket?

Az AdWords hirdetési rendszere több nagyon hasznos bővítmény használatát teszi lehetővé, melyekkel hatékonyan növelheted a konverzióid. Te hányat ismersz ezek közül? Egyet se? Vagy már hallottál néhányról? Pedig nagyon sok esetben ezek teljesen ingyenesek és plusz érdeklődőket hozhatnak.

Soroljam még? Már biztosan nem kell!

Szerintem mostanra Te is beláttad, hogy sokkal jobban jársz, ha biztosra mész, és egy szakértő segítségét kéred. Neked van éppen elég dolgod a vállalkozásod ügyeivel kapcsolatban, így ahelyett, hogy megpróbálnál egy új szakmát megtanulni, inkább oda összpontosítsd az energiáid, ahol Te vagy a legjobb!

 

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista