AdWords App kampányok, Te már ismered őket?

A 21. században, amikor már mindenkinek ott lapul a zsebében egy okostelefon, és naponta több órát töltünk a neten, kézenfekvőnek tűnhet, hogy egy applikáció segítségével szerezzünk új érdeklődőket. Ennek ellenére viszonylag kevés olyan magyar vállalkozás van, akik ezt az eszközt is latbavetik. Persze azt is be kell látni, hogy egy saját fejlesztésű app nem mindenki számára szükséges vagy hatékony. De hogyan jön ez az AdWords témához?

Ha eddig nem tudtad, akkor most szólok, hogy az AdWords felületén app kampányokat is indíthatsz, amik a segítségével nagyon egyszerűen népszerűsítheted a termékeidet, és új ügyfeleket is szerezhetsz. Mivel hazánkban nagyon kevesen élnek ezzel a lehetőséggel és nem is mindenkinek van szüksége rá, így ez egy igazán haladó tipp. Neked vajon érdemes lenne saját applikációt készíttetni?

Népszerűsítsd Te is AdWords app kampányok segítségével a vállakozásod

AdWords app kampányok

Webáruházad van?

Az nagyszerű, mert akkor számodra ez a lehetőség az új ügyfelek és törzsvásárlók aranybányája lesz. Persze nem lesz könnyű befuttatni a sok kínai piacról értékesítő alkalmazás mellett, mint a Wish vagy az Aliexpressz, de szerintem megér egy próbát. Ha sikerül jól felépítened és a support is megfelelő, akkor hamar híre megy majd a lehetőségnek. Az emberek egyre nyitottabbak az online vásárlásra.

Lehet hozzád időpontot foglalni?

Fodrásznak, masszőrnek, műkörmösnek vagy olyan tevékenységgel foglalkozó cégnek érdemes appot készíteni, ahova lehet időpontot foglalni és az emberek rendszeresen eljárnak. Például, ha szépségszalonod van (csak hogy témánál maradjunk), sokkal könnyebbé teheted az időpontfoglalást az ügyfeleidnek, hiszen ha valaki minden területet igénybe vesz, akkor havonta több alkalommal is megfordul nálad, és egy app segítségével rugalmasabban bejelentkezhet. Az exkluzív hatásról nem is beszélve.

Alaptermékeket értékesítesz?

Vannak olyan termékek, amikre ciklikusan biztos, hogy szükségünk van, de ennek ellenére van, hogy megfeledkezünk beszerzésükről. Ilyenek például a tisztálkodó szerek. Szinte biztos vagyok benne, hogy az életed folyamán Veled is előfordult már, hogy elfelejtettél WC papírt hozni a boltból vagy a fogkrém lemaradt a bevásárló listáról. Egy applikáció segítségével az ügyfeleid előre beütemezhetnék a vásárlásokat, így nem kellene többet az ilyen elfelejtett termékek miatt aggódniuk. Ők megkapják, amire szükségük van, Te pedig törzsvásárlókhoz jutsz. Nem nagyszerű?

Személyi edzőknek, sportszeráruházaknak

Ha a Nike-nak, Adidas-nak vagy a Decatlonnak megérte saját alkalmazást készíteni, akkor Neked ne lenne jó? A fogyás és a testformálás nagyon sok ember számára fontos, azonban egy kis motiváció, néhány jó tanács vagy a közösség húzó ereje néha elkél. Tudom, hogy ezen a piacon is nagy a verseny, de ha már havonta néhány új érdeklődőt hoz Neked az appod, megérte a fáradtságot.

Valójában ennek is csak a fantázia szabhat határt. Minél kreatívabb vagy és minél jobban ismered a célközönséged, annál nagyobb az esélye, hogy sikeres lesz a kezdeményezésed.

Ebben is tudok Neked segíteni…

Egy jó applikáció kitalálása és elkészítése egy dolog, de népszerűsíteni is kell azt. Én ebben tudok Neked segíteni. Az AdWords használatával hatékonyan népszerűsíthetem az alkalmazásod. A segítségemmel a lehető legtöbb emberhez eljuthasson a híre, és sok új ügyfelet és törzsvásárlót hozzon Neked.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista