Neked már sikerült átállni?

Ha már eddig is az AdWords felhasználók közé tartoztál, akkor biztosan tapasztaltad a változást és találkoztál a Google kiterjesztett szöveges hirdetéseivel. A régi rendszert kedvelők számára jó néhány kihívást rejtett magában az újítás, valószínűleg éppen ezért adott több időt az átállásra a Google. Ha még  eddig nem találkoztál az új megoldással, akkor érdemes elolvasnod az erről szóló cikkeimet.

Mit jelentenek az újítások?

  • Az eddigi egy címsor helyett most már kettő érhető el. A második címsornak köszönhetően több szöveget helyezhetsz el a hirdetésedben és az eddig 25 karakter helyett már 30 áll a rendelkezésedre.
  • A hirdetés tartalmi részét képező két leíró sor egyesült és az eddigi 2×35 karakter helyett már 1×80 áll a rendelkezésedre.
  • A megjelenített URL domainje most már a végső URL domainjén alapszik.
  • Most már a szöveges hirdetések is mobil eszközökre vannak optimalizálva, így már ennek a külön beállítása nem szükséges.

 Tesztelj sokat, készíts különböző hirdetéseket és nézd meg, hogy melyek működnek a leghatékonyabban.

Quote signature

Bár az újítások mind a felhasználók, mind a hirdetők érdekeit egyaránt képviselik mégis sok cégvezető tekintett aggodalommal az új lehetőségre. Ennek nyilván nem az az oka, hogy nem látják a kiterjesztett szöveges hirdetésekben rejlő nagyszerű lehetőségeket, hanem az hogy meg kellett válniuk a már jól bevált rendszertől. Te hogyan élted meg az átállást? Mik a tapasztalataid? Valóban hatékonyabban működik a régi hirdetés típusnál?

Csak egy jó tanácsot fogadj el!

Ha esetleg Neked elsőre annyira nem vált be az új rendszer légy türelemmel, mert biztosan belerázódsz majd. Ahhoz, hogy ez mihamarabb bekövetkezzen tesztelj sokat. Készíts el különböző hirdetéseket és nézd meg, hogy melyek működnek a leghatékonyabban. Majd ezekből levont következtetések alapján készítsd el a saját stratégiádat. Ha úgy érzed most nincs időd és energiád ezzel foglalkozni keress meg bátran és segítek újra felfuttatni az AdWords kampányod.

 

Tags

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista