Még több hasznos AdWords tanács

Ahogyan az előző cikkemben már ígértem, most érkezzen még több hasznos AdWords tanács, hogy Te is szakértővé válhass.

  1. AdWords tanács: Kezdd a célcsoport meghatározásával

Nyilván azt már tudod, hogy mit szeretnél mondani. De mielőtt bármibe belevágnál, határozd meg, hogy kiknek szánod a hirdetést. Persze nyilván az a célod, hogy minél több emberhez eljusson, azonban akármilyen furcsán is hangzik, ehhez az kell, hogy egy hirdetéssel egy szűkebb közönséget célozz meg. Minél jobban meg tudod határozni a célközönséged, annál személyre szabottabb hirdetést tudsz Nekik írni és így jobbak lesznek az eredmények. Lehet, hogy 18-60 év között mindenki a célcsoportod, de nem szólíthatod meg ugyanúgy a nyugdíjas nénit, mint a kamaszt.

Pár hasznos AdWords tanács mindnekinek

Néhány hasznos AdWors tanács

  1. AdWords tanács: Törekedj a legmagasabb minőségi pontszámra

A Google hirdetési rendszere minőségi pontszámok segítségével értékeli a hirdetéseket. Ez befolyásolja a megjelenés gyakoriságát, és a kattintásokért fizetendő összeget is. Éppen ezért mindent meg kell tenned, hogy a lehető legtöbbet hozd ki ebből az értékelésből. De mi alapján dönt az AdWords? Figyelembe veszi a kulcsszavakat, a hirdetés szövegének minőségét, a landingoldalt és az ezek közötti összefüggéseket.

  1. AdWords tanács: Tudod, hogy melyik a jó hirdetés?

Erről a közelmúltban már írtam egy nagyon jó cikket, ahol részletesen elolvashatod, hogy melyik hirdetés számít jónak. Érdemes erre rászánni az időt, mert lehet, hogy eddig teljesen rossz nyomon jártál.

  1. AdWords tanács: Válasz egy pontos célt

Minden hirdetésednek egy pontos célja legyen, ami alapján felépíted és ami felé tereled az embereket. Soha ne akarj egyszerre több célt elérni egy hirdetéssel, mert annak csak az lesz a vége, hogy egyik sem teljesül.

Szeretnél sikeresebb AdWords hirdetéseket írni? Több új ügyfelet szerezni a segítségükkel és mindezt költséghatékonyan? Akkor a legjobb helyen jársz. Ha szeretnéd saját magad megtanulni mindezt, akkor kövesd nyomon a blogom bejegyzéseit, ahol folyamatosan frissülő tartalommal várlak. Vagy ha úgy döntesz, hogy inkább biztosra mész és megbízol egy szakértőt, akkor is bátran kérd a segítségemet.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ingyenes AdWords hirdetés elemzés

KÉREM

top
15 pótolhatatlan AdWords tipp!
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges email címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. Nem spamolok, az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom, értéket, tudást adok!
cxcvcvc
15 AdWords tipp
15 hihetetlen AdWords hiba, tipp, fundamentum, alap, amelyek nélkül elvérzik a kampányod, elfolyik a pénzed. Nem mindegy kiket érsz el! Érdemes megtudnod a lényeget!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Bökönyi Norbert
Online Marketing Specialista